tisdag, januari 24, 2006

COFFEEHOUSE by GEORGE

Jag fikade idag på COFFEEHOUSE by GEORGE. Fika iof där igår också. Det är inte det mysigaste stället, mer lunchrestaurang än myskafé. Och de använder Gevalia. Kan det bli bra?

Beställde en enkel espresso, första tonen är lite vattnig, men eftersmaken fyllig och smakrik. Många separata toner att fokusera och följa. En dubbel lyfter fram den direkta smaken mer, inte längre vattnig, men eftersmaken blir lite mer murrig och diffus. De har även vit varm choklad, extemt estetiskt tilltalande men farligt mycket mjölk. Tar en te med honung istället. Fryser trots två alvedon. På det hela taget ett helt ok ställe, bästa inom Ideon-området.

--

på måndag börjar jag jobba :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Testade Georges dubbla macchiato när jag var i Stockholm senast... Den var helt ok :) Riktigt bra faktiskt.

Philip sa...

..och det mest förvånande är att de använder Gevalia. Men solklart bra kaffe.
Fast till George går man ju för den vita varma chokladen. För nyhetens behag. Men nu finns ju vit varm choklad t.om. på CoffeePoint (även om den var riktigt vidrig där..)